Чемпионат ДЮФЛ Украины

Высшая лига, группа 3, 3-й тур

U-14 «Зiрка» (Кропивницкий) – «Торпедо»-ВУФК – 1:0

Хазяєва поля з перших хвилин захопили ініціативу та диктували суперникам свої умови. Тільки у першому таймі реалізувати перевагу підопічним Вадима Даренка ніяк не вдавалося. Двічі мав можливості забивати Дзядик, але своїми шансами не скористався. А ось потужний удар Скорохода «потягнув» голкіпер.

По перерві ситуація не змінилася. Кропивничани наполегливо йшли вперед, а миколаївці відбивалися й про контратаки майже не думали. Та все ж наполегливість та бажання досягти успіху принесли свої плоди «зірковим». Дзядик отримав матч в штрафному майданчику, прибрав фінтом захисника, який збив нашого гравця. До м’яча підійшов штатний пенальтист Непокритий, але з його ударом у правий кут голкіпер впорався. Першим на добиванні опинився Цуканов і ледь не зламав своїм ударом поперечину, від якої м’яч відскочив до Львова, який головою таки вразив ціль.

Надалі гравці «Зірки» не зупинилися й мали можливості для того, щоб не доводити справу до нервової кінцівки. Та Головко, який обіграв воротаря та спрямовував м’яч вже в порожню «рамку» не вистачило сили удару й захисники встигли завадити голу. Як і в епізоді, коли головою на випередження зіграв Скороход, але знову м’яч до вільних воріт не долетів. А Неменов, який вийшов на заміну, доволі довго приймав рішення й, у підсумку, примудрився потрапити м’ячем у голкіпера. Незадовго до фінального свистка ледь не спрацювало неписане футбольне правило, коли не забиваєш ти…

Гості отримали право на штрафний трохи далі центрального кола й гравець «Торпедо» потужна пробив. Лише в останню мить голкіпер встиг перевести м’яч рикошетом від поперечини на кутовий. Більше можливостей відігратися у гостей не було. Тож, фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну перемогу «зіркових».

www.fczirka.com.ua 

U-15 «Зiрка» (Кропивницкий) – «Торпедо»-ВУФК – 3:1

До перерви на полі йшла рівна боротьба майже без небезпечних моментів. Та в середині першого тайму Пурцакін прекрасно відгукнувся на передачу врозріз між захисниками й невідпорно пробив у дальній кут.

На початку другого тайму кропивничани свою перевагу подвоїли. Після проходу та передачі з лівого флангу, найкраще у воротарському майданчику зорієнтувався Суханов, який з другої спроби таки проштовхнув м’яч до сітки.

Згодом той таки Суханов продемонстрував індивідуальну майстерність, коли першим дотиком обробив м’яч після пасу за спину захисникам, трохи підробив собі м’яч й ударом із носка вразив дальній кут.

Та й на цьому підопічні Вадима Бондаря не зупинилися, а продовжували йти вперед. В одному з моментів захисник гостей рукою відбив удар нашого футболіста у межах штрафної, але арбітр вирішив пенальті не призначати. Але через декілька хвилин рефері таки вказав на позначку, коли миколаївці порушили правила проти Панченка. Сам же постраждалий вирішив пробивати 11-ти метровий, але не зумів переграти воротаря. А вже на останній хвилині банальний удар в бік наших воріт застав зненацька воротаря, який не встиг вірно зорієнтуватися в ситуації й пропустив прикрий гол.

www.fczirka.com.ua 

U-16 «Торпедо»-ВУФК – «Металлист 1925» (Харьков) – 0:2

С первых минут территориальное преимущество было на стороне гостей, но дело до голевых моментов не доходило. Только в одном эпизоде мяч после удара головой попал в штангу ворот торпедовцев.

Во втором тайме острую атаку организовали хозяева поля – вратарь перевел мяч на угловой. Вскоре в перекладину пробил нападающий «Металлиста 1925». Но уже следующая атака харьковской команды после передачи слева завершилась метким ударом. До финального свистка арбитра гости отличились еще один раз.

U-17 «Торпедо»-ВУФК – «Металлист 1925» (Харьков) – 1:2 (Штырбу)

В начале матча торпедовцы не использовали два голевых момента. А на 18-й минуте после передачи со штрафного вратарь не вышел на перехват мяча, и харьковчанин Земецкий головой переправил его в цель. После перерыва стороны обменялись голами.

Первая лига, группа 6

U-15 ФК «Одесса» — СДЮСШОР «Николаев» — 1:1 (Кучер)

U-15 ФК «Одесса» — СДЮСШОР «Николаев» — 0:3 (Яценко, Крецу, Дехтяренко)

 

U-15 ДЮСШ-3 – «Освiта» (Херсон) — 0:7

U-17 ДЮСШ-3 – «Освiта» (Херсон) — 1:3 (Беленбаши)

***

Пресс-атташе ФФГН В. Н. Серый

электронная почта: ffgnik@meta.ua

телефоны: 097-744-31-86 099-491-20-98 063-512-49-76